Web, který vás inspiruje. Užitečné rady pro váš byt, dům i zahradu.


Grilování se zápalnými cihlami je snadné a rychlé

Grilovací cihly grillbill

Šťavnaté masíčko, klobásky, zelenina …. připravené na grilu chutnají výtečně a jsou ideálním společníkem pro chvíle trávené mezi blízkými členy rodiny a přáteli. Od okamžiku, kdy jsou na trhu grilovací cihly, si skvělou zábavu užívá i ten, kdo obsluhuje gril.
Tohle vychytané topivo totiž umí žhnout minimálně dvě hodiny, takže vrchní „grilovač“ se už nemusí zdržovat s rozfoukáváním či prohrabováním ohniště, a může se naplno věnovat společnosti. Tvůrci grilovací cihly jí dali do vínku konzistentní, stálé, čisté, stabilní a dlouhé hoření, jež je vstřícné nejen k bezprostřednímu grilování, ale také k vaření, a to dokonce i nápojů či polévek. Produkt se osvědčil i k opékání špekáčků nad otevřeným venkovním ohništěm. Zápalné grilovací cihly Grill Bill se zkrátka staly zdrojem nejbezpečnějšího a nejrychlejšího grilování.

Jednoduchost především

Cihla s rofzměry 12×12×4,5 cm se zapaluje na bodech označených křížkem a je nutné ji nechat rozhořet zhruba patnáct minut, během nichž začne žhnout. Pak už nastává správná chvíle pro nástup grilovaných pokrmů, jimž cihličky dávají blahodárný konstantní žár až 140 minut (v závislosti na přístupu vzduchu). Spotřeba otopu se řídí množstvím připravovaného jídla, při minimálním počtu strávníků si vystačíte i s jedinou cihlou. Vzhledem k tomu, že se k výrobě produktů využívá stoprocentně zpopelnitelné dřevěné uhlí, mohou se pochlubit minimálním množstvím zbytkového popela.

Objednejte si Grilovací Cihly Grill Bill a zažijte pravou chuť grilování!

Více na grilovaci-cihly.cz